Cégismertető

Az ÉLŐ-ENERGIA Befektető és Szolgáltató Kft. alapítása (2007.) óta 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Az energetikai piacon létjogosultságát - a tulajdonosok korábbi tevékenységére építkezve - a Muzamel és Társa Kft. teremtette meg, mely fémtermékek gyártásával és árnyékolástechnikai nagykereskedelmi tevékenységével foglalkozik 2004 óta, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal Olaszországra és az Egyesült Államokra. Ezen tevékenységek folytatásaként az Élő-Energia Kft. több, a hagyományos és a megújuló energia területén műszaki újdonságnak számító, az eddig használtaknál jóval hatékonyabb berendezések kizárólagos magyarországi fejlesztésébe, terjesztésébe kezdett.


Az ÉLŐ-ENERGIA KFT. jelenleg az olasz gyártmányú ROBUR hőszivattyúk kizárólagos magyarországi disztribútora, mely termékek a legmagasabb műszaki tartalommal bírnak napjainkban. Az eddig megvalósult projektek keretében több helyszínen üzemelnek ROBUR hőszivattyúk, biztosítva a korábbinál jóval hatékonyabb energia felhasználást.

A koncentrált napenergiát hasznosító SOLAR PARABOLA fejlesztésünk eredményeként, jelenleg a Magyar Villamos Művek Zrt.-vel kötött együttműködés keretében számos egység működik az ország egész területén.

2011-től az ÉLŐ-ENERGIA KFT. bővítette tevékenységét. Immár komplex energetikai korszerűsítések keretén belül végezzük építőipari projektek szervezését, kivitelezését. Jelentős referenciával rendelkező szakember gárdánk és az általunk forgalmazott berendezések magas minőségi standardja a biztosíték az általunk kezelt pályázatok és beruházások sikerére. Országos szinten is jelentős referenciáink lefedik az energetikai korszerűsítések számos területét, így a tető- és homlokzatszigetelést, a nyílászárók cseréjét és a komplett gépészeti korszerűsítést egyaránt, beleértve minden kiegészítő feladatot. Energetikai fejlesztések területén szerződéses partnerünk a Főgáz Zrt.

Hazai viszonylatban is egyedülálló görgőfejes lemezmegmunkáló és CNC vezérlésű élhajlító gépeinkkel lemezüzemünkben egyedi igényeket is kielégítünk.